Administratiekantoor Rintjema

Particulieren

Het spreekt natuurlijk voor zich dat u liever niet te veel Inkomstenbelasting betaald, hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er een aantal voorwaarden en bepalingen waaraan de aangifte Inkomstenbelasting moet voldoen.

Samen met u proberen wij de te betalen Inkomstenbelasting zo laag mogelijk te houden, door optimaal gebruik te maken van de toegestane vrijstellingen. Kies hieronder de persoonlijke situatie die voor u van toepassing is, en bekijk de aanvullende informatie.

  • Aangifte Inkomstenbelasting particulieren (alleenstaanden) € 55,00 per aangifte, incl. BTW (meer info)
  • Aangifte Inkomstenbelasting particulieren (fiscaal partnerschap) € 77,50 per aangifte, incl. BTW (meer info)
  • Aangifte Inkomstenbelasting ondernemers € 97,50 per aangifte (meer info)

Indien u op een later moment dan de verplichte datum van 1 april aangifte wenst te doen, dan kunnen wij uitstel voor u aanvragen bij de Belastingdienst. Dit geeft u een jaar langer de tijd om aangifte te doen.

Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, blijkt uit bovenstaande tarieven. Het spreekt natuurlijk voor zich dat wij u graag van dienst zijn bij het invullen en indienen van uw aangifte Inkomstenbelasting. Neem voor een afspraak contact met ons op via : info@administratiekantoor-rintjema.nl, ook kunt u bellen met 06-20380680 (buiten kantooruren).