Administratiekantoor Rintjema
 

Richard Rintjema

 

Welkom bij Administratiekantoor Rintjema

Wellicht herkent u zich in het algemene beeld dat het voeren en bijhouden van de verplichte administratie(s) niet de favoriete bezigheid van ondernemers en particulieren is.

Om u hierbij van dienst te zijn, en het feit dat administreren wel onze favoriete bezigheid is, is Administratiekantoor Rintjema in 2012 gestart.

We richten ons op ondernemingen werkzaam binnen het MKB en personen werkzaam als ZZP-ers of freelancers. Door het (deels) uitbesteden van uw administratie, kunt u uw tijd benutten op de manier die het beste bij u past, namelijk ondernemen.

Tevens kunnen wij de bestuurders van verenigingen en stichtingen ontzorgen door het verzorgen van of assisteren bij de diverse administraties.

Het is mogelijk een bepaald onderdeel van uw administratie door ons te laten verzorgen, maar natuurlijk kunnen wij ook uw gehele administratie voeren.

Dit kunnen wij doen door middel van het voeren van de administratie bij ons op kantoor (offline) of door online boekhouden, waardoor u kunt meekijken en direct op de hoogte kunt blijven van het wel en wee van uw onderneming. Samen met u bepalen we de gewenste manier van het voeren van uw administratie.

Door het hanteren van uiterst concurrerende tarieven is het voor u een kostenbesparing en bent u verlost van een tijdrovende verplichting.

Graag geven wij u meer informatie over de werkwijze van Administratiekantoor Rintjema, neem daarom gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-20380680 of via e-mail info@administratiekantoor-rintjema.nl.

Richard Rintjema