Administratiekantoor Rintjema Holwerd

Aangifte Inkomstenbelasting Particulieren
(fiscaal partnerschap)

Een keer per jaar is het weer tijd om uw aangifte inkomstenbelasting in te vullen. De aangifte is op zich niet zo ingewikkeld; loon, hypotheekrenteaftrek en mogelijk een aftrek voor ziektekosten. Is het voordelig zo'n aangifte inkomstenbelasting door een administratiekantoor te laten invullen?

Het antwoord daarop is dat dat zeker niet duur hoeft te zijn. Is uw situatie vergelijkbaar met bovenstaand verhaal? Dan kunt u uw aangifte door Administratiekantoor Rintjema laten invullen voor het genoemde tarief. Hierbij vinden wij het vanzelfsprekend dat wij op alle fiscaliteiten in uw voordeel zullen benutten.

De aangifte voor u en uw partner zijn formeel gezien twee aangiften, deze worden in één aangifteprogramma verwerkt en verzonden. De reden hiervoor is dat het invullen van beide partners in één programma betere mogelijkheden geeft tot het verdelen van aftrekposten tussen beide partners.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Ook kunt u op onze site lezen over de voorwaarden Fiscaal partnerschap Inkomstenbelasting.